Kalkkunan jauhelihakeitto

Kaada vihannekset, perunasipuli-sekoitus, h
erne, maissi, paprikasekoitus makarooni ja vesi kattilaan.

Keitä.

paista kalkkunanjauheliha ja sipuli pannulla, ilman rasvaa.

Lisää tomaattimurska kalkkunan sekaan.

kun vihannekset ovat valmiita, lisää kalkkuna.

Lisää ketsuppi keittoon.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, vihanneskuution, timjamia, piz
zamaustetta, chiliä(jauhettua) ,papri
kaa(jauhettua) ,pikkusen jauhelihamaustetta, maustepippuria(j
auhettu) ja tuoretta persiljaa! Tuli tosi hyvää ja täyttävää! Eikä ole turhia rasvoja! :) en muuten oo ihan varma tosta vesi määrästä.

Tein keiton viidenlitran kattilaanja tuli kyllä lopussa ihan täyteen!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit47g12kcal0.4g2.2g0.1g1.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow38g30kcal1.6g4.9g0.3g1.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g75g104kcal14.2g0g5.2g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Ketsuppi, Felix11g10kcal0.1g2.4g0.1g0g
Makaroni, tumma 10g37kcal1.4g6.8g0.3g0.6g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 28g20kcal0.5g4.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g461kcal37.2g46.8g12.4g8.6g
Valittu annoskoko547g231kcal18.6g23.4g6.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna274g115kcal9.3g11.7g3.1g2.2g
Arvot/100g100g42kcal3.4g4.3g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109167