Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen250g325kcal42.5g5g20.5g0.2g
Auringonkukkaöljy (100g)6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK112g180kcal23.6g0.3g101.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)94g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g86g51kcal0.3g12.8g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1381kcal134.6g42.8g269g2.8g
Valittu annoskoko547g691kcal67.3g21.4g134.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna274g345kcal33.7g10.7g67.3g0.7g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672