Punajuuri -inkiväri gazpacho keitto

Keitä punajuuret kypsäksi, anna jäähtyä ja kuori ja paloittele.

Paloittele myös sipuli ja raasta inkivääri.

Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella.

Tarjoa vileänä ja nokare ranskankermaa päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 187g72kcal1.9g12.9g0.4g4.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu9g7.5kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Piparjuuriraaste Felix3.1g8.7kcal0.1g0.5g0.7g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.8g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g624kcal8.4g45.2g43.4g14.2g
Valittu annoskoko548g312kcal4.2g22.6g21.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna274g156kcal2.1g11.3g10.9g3.6g
Arvot/100g100g57kcal0.8g4.1g4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347284