Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 158g55kcal7.3g3.1g0.5g3.9g
Paprika punainen 60g17kcal0.6g2.7g0.2g1.1g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaatti 140g32kcal0.8g4.8g0.4g2g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Basilika, tuore14g5.6kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g18g68kcal5.8g0g5g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl11g16kcal0.5g1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g716kcal52.4g31.4g37.6g18.8g
Valittu annoskoko548g358kcal26.2g15.7g18.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna274g179kcal13.1g7.9g9.4g4.7g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137152