J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g132g79kcal2g17.1g0.1g1.2g
Herne, pakaste (rainbow)190g161kcal11.4g28.5g0g5.9g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g2.9g5.8kcal0.1g0.7g0.3g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g73g80kcal2.2g2.3g7.3g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g4.4g1.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g655kcal31.4g98g15.4g14.2g
Valittu annoskoko548g328kcal15.7g49g7.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna274g164kcal7.9g24.5g3.9g3.6g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637