Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2524g533kcal30.3g85.8g5g53g
Jauheliha, sika-nauta 721g1597kcal126.2g0g122.6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 90g58kcal2.9g4.3g3.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen811g268kcal26.8g39.8g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)180g144kcal1.8g8.1g12.6g0g
Kananmuna kuoreton 298g424kcal37.2g0.9g30.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g27g197kcal0.3g0.3g21.6g0g
Siirappi 36g109kcal0g26.7g0g0g
Ohrasuurimo 153g494kcal12.6g96.8g3.1g11.6g
Bataatti, kuorittu 631g511kcal9.9g106.2g0.3g18.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g8669kcal496g737.8g397.8g167g
Valittu annoskoko5472g4335kcal248g368.9g198.9g83.5g
Annoskoko puolitettuna2736g2167kcal124g184.5g99.5g41.8g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704