Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g956g5105kcal46.8g497.1g305.9g0g
Kananmuna kuoreton 1912g2728kcal239g5.7g196g0g
Sokeri 1028g4172kcal0g1026.7g0g0g
Euroshopper margariini 60 %717g3908kcal7.2g7.2g430.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 394g1353kcal40.2g276g4.7g13.8g
Kaakaojauhe, X-tra48g177kcal1.7g39.7g1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g79g421kcal3.9g41g25.2g0g
Kananmuna kuoreton 158g225kcal19.7g0.5g16.2g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.8g0g0g
Euroshopper margariini 60 %60g326kcal0.6g0.6g35.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 32g111kcal3.3g22.6g0.4g1.1g
Kaakaojauhe, X-tra3.6g13kcal0.1g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g37764kcal725g4009.8g2031.2g29.8g
Valittu annoskoko5472g18882kcal362.5g2004.9g1015.6g14.9g
Annoskoko puolitettuna2736g9441kcal181.3g1002.5g507.8g7.5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840