Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1598g3538kcal279.6g0g271.6g0g
Paprika, punainen399g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto999g2796kcal189.7g0g219.7g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Voitaikina Myllyn Paras 500g1997g7689kcal121.8g593.1g539.2g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g28639kcal1212.4g1287.4g2066.8g101g
Valittu annoskoko5472g14320kcal606.2g643.7g1033.4g50.5g
Annoskoko puolitettuna2736g7160kcal303.1g321.9g516.7g25.3g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295