Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g680g510kcal122.4g3.4g6.8g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g500g1729kcal59g349.9g10g2.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1200g1320kcal275.9g0g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Kiinankaali 1200g240kcal18.7g27g3.6g10.8g
Ruokaöljy keskiarvo 54g477kcal0g0g53.9g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 600g215kcal24g15.6g4.2g9g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g120g216kcal3g50.4g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g9887kcal1040.2g950.2g211.8g85g
Valittu annoskoko5472g4943kcal520.1g475.1g105.9g42.5g
Annoskoko puolitettuna2736g2472kcal260.1g237.6g53g21.3g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094