Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g180g718kcal0g177.8g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g439g3951kcal0g0g439g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen160g1150kcal0g0g127.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.3g0.6g21.6g0g
Grahamjauho 439g1440kcal46.4g266.5g9.7g43.5g
Neljänviljanhiutale 120g395kcal12.1g69.5g4.2g13.8g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g503g2062kcal15.1g452.6g20.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1796g478kcal59.3g55.7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g399g2235kcal25.9g227.5g16g0g
Raparperi 1197g403kcal8.3g65.9g1.2g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g26266kcal386.8g2632.2g1279g148.2g
Valittu annoskoko5472g13133kcal193.4g1316.1g639.5g74.1g
Annoskoko puolitettuna2736g6567kcal96.7g658.1g319.8g37.1g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044