Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g302g181kcal4.5g39.2g0.3g2.7g
Nakki, keskiarvo 125g292kcal14.3g1.5g25.8g0g
Kananmuna, paistettu 69g139kcal8.8g0.2g11.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g19g169kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1097g1578kcal56g84.8g113.2g6.4g
Valittu annoskoko549g789kcal28g42.4g56.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna274g395kcal14g21.2g28.3g1.6g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386094