Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl1866g2239kcal354.5g16.8g80.2g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g1366g628kcal8.2g150.2g0g0g
Hunaja 83g275kcal0.4g67.3g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g833g500kcal8.3g37.5g33.3g5g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g167g67kcal1.7g15g0g0g
Vesi666g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10960g8258kcal758.4g618.4g295.4g25.8g
Valittu annoskoko5480g4129kcal379.2g309.2g147.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna2740g2064kcal189.6g154.6g73.9g6.5g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902