Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1000g2800kcal190g0g220g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Voitaikina Myllyn Paras 500g2000g7700kcal122g594g540g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10960g28681kcal1214.2g1289.2g2069.8g101g
Valittu annoskoko5480g14340kcal607.1g644.6g1034.9g50.5g
Annoskoko puolitettuna2740g7170kcal303.6g322.3g517.5g25.3g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295