Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3004g3758kcal630.8g0g135.2g0g
Valio Viola Mustapekka 100g668g3137kcal80.1g48.1g293.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 93g826kcal0g0g93.4g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.5g
Ruokakerma 5%, Valio1335g868kcal20g56.1g66.7g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10960g17413kcal1474.6g249.2g1179.8g12.4g
Valittu annoskoko5480g8707kcal737.3g124.6g589.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna2740g4353kcal368.7g62.3g295g3.1g
Arvot/100g100g159kcal13.5g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474