Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton2502g2703kcal565.5g0g45g0g
Pekoni atria1251g4379kcal187.7g0g375.3g0g
Sieni rouskut, suolattu 801g208kcal12.5g18.4g4g23.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal4g8.2g0.3g1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g826kcal5g7.5g87.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni626g813kcal18.8g12.5g81.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10960g17962kcal1587g93.2g1187g48.4g
Valittu annoskoko5480g8981kcal793.5g46.6g593.5g24.2g
Annoskoko puolitettuna2740g4491kcal396.8g23.3g296.8g12.1g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228489