Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale731g2338kcal87.7g0g219.2g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 3003g727kcal41.1g58g15g74.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen55g396kcal0.6g0.6g44g0g
Maito, Kevyt891g410kcal28.5g42.8g13.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 450g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Mozzarella juustoraaste, valio350g1016kcal91.1g0g73.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10960g10906kcal597g205.2g811.6g149g
Valittu annoskoko5480g5453kcal298.5g102.6g405.8g74.5g
Annoskoko puolitettuna2740g2727kcal149.3g51.3g202.9g37.3g
Arvot/100g100g100kcal5.4g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412