Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 844g6120kcal10g3.4g685.9g0g
Sokeri 1673g6791kcal0g1671.5g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1687g2126kcal185.6g5.1g151.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 225g832kcal41.6g24.7g48.8g68.4g
Vehnäjauho puolikarkea 914g3136kcal93.1g639.7g11g32g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g84g337kcal0g83.5g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen35g14kcal0.7g3.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g38803kcal662g4884.6g1795.2g200.8g
Valittu annoskoko5488g19402kcal331g2442.3g897.6g100.4g
Annoskoko puolitettuna2744g9701kcal165.5g1221.2g448.8g50.2g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249