Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl934g280kcal43g17.7g2.8g14.9g
Kukkakaali 1601g385kcal29g35.2g4.8g36.8g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Rypsiöljy 13g118kcal0g0g13.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1067g352kcal35.2g52.3g0g0g
Vesi1601g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g2430kcal221.8g237.4g43.2g114.4g
Valittu annoskoko5488g1215kcal110.9g118.7g21.6g57.2g
Annoskoko puolitettuna2744g608kcal55.5g59.4g10.8g28.6g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892