Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g140g488kcal0g4.2g53g0g
Becel juokseva, annos 10g326g2149kcal0g0g240.9g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g1395g6209kcal99.1g947.4g274.9g48.8g
Vispikerma Flora 20%1163g2558kcal34.9g58.1g232.5g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)930g521kcal79.1g46.5g1.9g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g605g3380kcal50.8g332.5g205.6g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g349g1901kcal17.4g205.8g111.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton70g15kcal0.2g1.1g0g0.1g
Sokeri 395g1605kcal0g394.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g47g186kcal0g46g0g0g
Liivatelehti, gelatiini70g244kcal59.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g38509kcal682.4g4073g2241g97.8g
Valittu annoskoko5488g19254kcal341.2g2036.5g1120.5g48.9g
Annoskoko puolitettuna2744g9627kcal170.6g1018.3g560.3g24.5g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963