Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Tomaatti, tuore800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Papu valkoinen, keitetty 800g861kcal67.4g112g2.8g56g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk560g218kcal9.5g42.6g0.6g28g
Fariinisokeri60g244kcal0g59.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2000g600kcal20g80g6g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g6685kcal230.2g753.8g244.2g241.4g
Valittu annoskoko5488g3342kcal115.1g376.9g122.1g120.7g
Annoskoko puolitettuna2744g1671kcal57.6g188.5g61.1g60.4g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914