Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)272g87kcal9g12.2g0g0g
Sokeri 82g331kcal0g81.5g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen36g261kcal0g0g29g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g546kcal16.2g111.4g1.9g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g2451kcal50.4g410.2g61.8g11.2g
Valittu annoskoko549g1225kcal25.2g205.1g30.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna275g613kcal12.6g102.6g15.5g2.8g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172