Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Herne, kuivattu, Rainbow94g264kcal16.8g59.5g0.8g9.4g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia75g105kcal12.7g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g757kcal59.8g119.2g15.2g18.8g
Valittu annoskoko549g379kcal29.9g59.6g7.6g9.4g
Annoskoko puolitettuna275g189kcal15g29.8g3.8g4.7g
Arvot/100g100g69kcal5.4g10.9g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128