Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 338g1114kcal6.8g10.1g118.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen68g22kcal2.2g3.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g56g225kcal0g56.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g68g43kcal2.4g0.1g16.9g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g20g66kcal1.5g10.9g1.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g2941kcal25.8g161.2g272.8g1g
Valittu annoskoko549g1471kcal12.9g80.6g136.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna275g735kcal6.5g40.3g68.2g0.3g
Arvot/100g100g268kcal2.4g14.7g24.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135761