Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 191g145kcal3.6g29.6g0.4g1.9g
Punajuuri 123g47kcal1.2g8.5g0.2g3.1g
Vesi177g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g55g87kcal1.5g2.3g8.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.5g9kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g578kcal13.4g81.6g19g10.2g
Valittu annoskoko549g289kcal6.7g40.8g9.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna275g145kcal3.4g20.4g4.8g2.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g7.4g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219013