Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g169g169kcal28.7g1.7g5.1g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Paprika keltainen 73g22kcal0.7g3.7g0.1g1.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 226g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton28g45kcal2.3g1.1g3.7g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g8.5g68kcal0g0g7.6g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g666kcal66.4g18g35.6g4.2g
Valittu annoskoko549g333kcal33.2g9g17.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna275g167kcal16.6g4.5g8.9g1.1g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152