Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g102g358kcal13.6g69.5g2.5g3.9g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma90g108kcal2.9g4g9g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl22g202kcal0g0g22.4g0g
Maitorahka, milbona (500g)112g76kcal13.7g4.4g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)2.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g112g62kcal0.6g14.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1849kcal78.4g199.4g81g7.8g
Valittu annoskoko549g925kcal39.2g99.7g40.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna275g462kcal19.6g49.9g20.3g2g
Arvot/100g100g169kcal7.1g18.2g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276