Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 253g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.2g17kcal0.6g1.1g1.2g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g28g101kcal2.4g21.7g0.6g1.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g113g191kcal22.5g0g11.2g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)113g20kcal2g2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g680kcal55.4g54g26.8g4g
Valittu annoskoko549g340kcal27.7g27g13.4g2g
Annoskoko puolitettuna275g170kcal13.9g13.5g6.7g1g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732