Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 234g518kcal40.9g0g39.8g0g
Vehnälese, Liperin mylly59g84kcal8.8g5.3g3.2g32.2g
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Kidneypapu, suolaliemessä149g164kcal11.6g26.8g0.7g11.9g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl12g97kcal0g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g2000kcal146.8g64.8g130.6g88.2g
Valittu annoskoko550g1000kcal73.4g32.4g65.3g44.1g
Annoskoko puolitettuna275g500kcal36.7g16.2g32.7g22.1g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540