Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 349g773kcal61.1g0g59.4g0g
Kananmuna kuoreton 75g106kcal9.3g0.2g7.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g86g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Paprika, punainen26g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g0.9g0g0.1g
Sipulirouhe Eldorado8.1g50kcal0.7g3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g1920kcal144.6g17.2g142.6g3.6g
Valittu annoskoko550g960kcal72.3g8.6g71.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna275g480kcal36.2g4.3g35.7g0.9g
Arvot/100g100g175kcal13.2g1.6g13g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438983