Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 60g133kcal10.5g0g10.2g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Paprika keltainen 26g7.7kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka14g1.5kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.6kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g376kcal23.8g8.6g26.8g4.4g
Valittu annoskoko550g188kcal11.9g4.3g13.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna275g94kcal6g2.2g6.7g1.1g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532