Papusalaatti

Pilko sipuli ja valkospilu öljyyn.

Anna seistä muutaman tunti.

SEkoita öljyyn myös halutessasi muuta mausteet, kuten suola, yrtit jne.
Keitä pavut oheejn mukaan.

Jäähdytä.

Sekoita kaikkia ainekset ja laita jääkaappiin vähintään vuorokaudeksi makustumaan.

Sekoittele välillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijapapu, keitetty, suolaton 4800g8565kcal775.2g341.3g382.6g339.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl240g2160kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10992g21787kcal1569.6g739.2g1247.4g694.8g
Valittu annoskoko5496g10894kcal784.8g369.6g623.7g347.4g
Annoskoko puolitettuna2748g5447kcal392.4g184.8g311.9g173.7g
Arvot/100g100g198kcal14.3g6.7g11.3g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135089