Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.3g0.3g0.9g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.9g20kcal0g0g2.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.2g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Hiiva 1.4g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7.2g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g335kcal7g42.2g14.6g2g
Valittu annoskoko55g167kcal3.5g21.1g7.3g1g
Annoskoko puolitettuna28g84kcal1.8g10.6g3.7g0.5g
Arvot/100g100g304kcal6.4g38.4g13.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070