Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 25g30kcal4.4g0g1.3g0g
Sipuli 5.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Korppujauho 2g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 12g42kcal0.2g0.3g4.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g246kcal11.2g4.2g20.4g0.4g
Valittu annoskoko55g123kcal5.6g2.1g10.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g62kcal2.8g1.1g5.1g0.1g
Arvot/100g100g224kcal10.2g3.8g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095