Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta6.6g10kcal1.1g0.3g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g27g45kcal5.3g0g2.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 11g8.1kcal0.2g1.6g0g0.1g
Aromisuola (5g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g142kcal14.4g4.4g7.2g0.6g
Valittu annoskoko55g71kcal7.2g2.2g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g36kcal3.6g1.1g1.8g0.2g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284