Unelmainen suklaakääretorttu

Kääretortun pohja:

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
0,75 dl vehnäjauhoa
3 rkl perunajauhoa
3 rkl kaakaojauhoa
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, ja sekoita joukkoon kuivat aineet.

Paista kääretortun pohja 225 asteessa 8-10 minuuttia.

Täyte:

1 pussi suklaamoussejauhoa (Blå band tai joku)
1 dl maitoa
400 g pakastevadelmia
2 banaania
loraus brandya mauksi

Valmista suklaamousse ohjeen mukaan (tämä piti vaan sekoittaa desiin kylmää maitoa, ja oli valmis).

Sekoita moussen sekaan vadelmat ja banaanit, surauta mixerillä tasaiseksi.

Mausta brandylla tai konjakilla tai mieleiselläsi.

Kostuta jäähtynyt kääretortunpohja kahvilla, ja levitä täyte ja kääri rullalle.

Suklaakuorrutus:

150 g fazerin sinistä
1 dl kermaa
25 g voita

Sulata kuorrutusaineet vesihauteessa ja kuorruta kääretorttu.

Tein tätä äitienpäiväksi ja oli niiiiiiiiiin hyvää..

ohjeen keksin yhdistelemällä monista resepteistä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g3.9kcal0g1g0g0g
Sokeri 5.1g21kcal0g5.1g0g0g
Suklaamousse Blå Band5.1g24kcal0.5g3.4g1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g9g7.9kcal0.1g1.7g0g0.2g
Vadelma 7.8g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g2g0kcal0g0g0g0g
Brandy, annos 40g1.6g3.6kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen5.9g32kcal0.6g2.9g1.9g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7kcal0g0g0.8g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)3.9g7.8kcal0.1g0.2g0.8g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.7g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g267kcal5.8g32.4g11.6g1.8g
Valittu annoskoko55g133kcal2.9g16.2g5.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna28g67kcal1.5g8.1g2.9g0.5g
Arvot/100g100g241kcal5.2g29.3g10.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122930