Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai11g38kcal1.3g7.7g0.2g0.3g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)8.3g4.6kcal0.7g0.4g0g0g
Pätkis, 18g4.5g22kcal0.2g2.7g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 6.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Taloussuklaa, Fazer4.1g21kcal0.2g2.3g1.2g0.2g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g407kcal7.2g48.4g20.4g1.6g
Valittu annoskoko55g204kcal3.6g24.2g10.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna28g102kcal1.8g12.1g5.1g0.4g
Arvot/100g100g370kcal6.5g44g18.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319