Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g10g74kcal0g0g8.2g0g
Sokeri8.7g36kcal0g8.7g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl8.7g11kcal1.1g0g0.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)20g62kcal3.4g10.8g0.6g2.6g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Marianne crush 150g7g30kcal0.1g6g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g429kcal9.2g52g20.2g5.4g
Valittu annoskoko55g215kcal4.6g26g10.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna28g107kcal2.3g13g5.1g1.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.3g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622