PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss16g12kcal0.2g2.8g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g16g3.1kcal0.2g0.4g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)7.8g16kcal1.1g0.9g0.9g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g16g9kcal0.1g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g86kcal3.2g9.8g3.8g0g
Valittu annoskoko55g43kcal1.6g4.9g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna28g21kcal0.8g2.5g1g0g
Arvot/100g100g78kcal2.9g8.9g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372