Annen suklaapiirakka

Vaahdota sokeri ja kanamunat.

Lisää vaahtoon sulatettu huoneenlämp.

Margariini, sitten jauhot ,joihin on sekoitettu vaniljasokeri ja leivinjauhe, paloiteltu valkosuklaa ja tumma kaakaojauhe.

Lisää maitoa vuorotellen jauhojen kanssa.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipellin päälle.

Paista n.175C n 15-20 min. Tee kuorrutus.

Sulata margariini kattilan pohjalle vispaa joukkoon tomusokeri ja kuuma kahvijuoma.

Lisää tarvittaessa kahvijuomaa, jos tulee liian paksua, tai tomusokeria, jos tulee liian ohutta.

Voit halutessasi koristella kakun pinnan esim.

kookoshiutaleilla.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Annemaria73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g9g38kcal0g9.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g36kcal1.1g7.2g0.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g3.4g19kcal0.2g2g0.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g1.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Margariini 80 % laktoositon 5.2g36kcal0g0g4.1g0g
Kaakaotomusokeri (Dan sukker), annos 300g10g40kcal0.2g9.5g0.2g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 3.4g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g417kcal5.2g57.6g16.2g0.8g
Valittu annoskoko55g209kcal2.6g28.8g8.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g104kcal1.3g14.4g4.1g0.2g
Arvot/100g100g381kcal4.7g52.6g14.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225845