Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 10g6.1kcal1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g10g58kcal2g0.6g5.2g0g
Juusto, keskiarvo 14g48kcal3.5g0g3.8g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 1g3.3kcal0.3g0.1g0.2g0.3g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Vehnälese 0.6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Kauralese 1.9g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.3g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g297kcal18.6g5.2g21.8g3.2g
Valittu annoskoko55g149kcal9.3g2.6g10.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna28g74kcal4.7g1.3g5.5g0.8g
Arvot/100g100g270kcal16.9g4.7g19.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129