Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Oltermanni, perinteinen7.5g27kcal1.9g0g2.2g0g
Aurajuusto4.3g15kcal0.9g0g1.2g0g
Paprika punainen 4.3g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki10g8kcal1.3g0.2g0.2g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 3.9g7.4kcal1.1g0g0.3g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )3.9g5.4kcal0.5g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g171kcal14.8g2g11.2g0.8g
Valittu annoskoko55g85kcal7.4g1g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g43kcal3.7g0.5g2.8g0.2g
Arvot/100g100g155kcal13.4g1.8g10.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062