Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Maitosuklaa 10g54kcal1g5g3.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 10g71kcal0.1g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g446kcal7g47g25.4g0.8g
Valittu annoskoko55g223kcal3.5g23.5g12.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g112kcal1.8g11.8g6.4g0.2g
Arvot/100g100g406kcal6.4g42.8g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772