Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 25g5.3kcal0.2g0.6g0.1g0.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper25g73kcal6.5g0g5.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g244kcal13.4g1.2g20.8g1g
Valittu annoskoko55g122kcal6.7g0.6g10.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g61kcal3.4g0.3g5.2g0.3g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300672