Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee25g30kcal5.2g0.6g1.5g0g
Paprika keltainen, annos 40g4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, tuore11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g1.5g2.8kcal0g0.7g0g0g
Soijakastike 1.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g2.5g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g90kcal11.6g6.6g3.2g0.8g
Valittu annoskoko55g45kcal5.8g3.3g1.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g23kcal2.9g1.7g0.8g0.2g
Arvot/100g100g82kcal10.5g6g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325120