Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g10g24kcal1.2g0.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g102kcal3.6g11g4.8g1.2g
Valittu annoskoko55g51kcal1.8g5.5g2.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Arvot/100g100g93kcal3.3g10g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682