Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli21g35kcal2.7g0.5g2.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g12g4.8kcal1.1g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.3g2.1kcal0.1g0g0.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g8.2g34kcal6.7g0.6g0.5g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.4g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)4.9g17kcal0.7g2.8g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g247kcal22.6g8g14.8g1.2g
Valittu annoskoko55g124kcal11.3g4g7.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g62kcal5.7g2g3.7g0.3g
Arvot/100g100g225kcal20.6g7.3g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915