Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 39g251kcal5.5g1.3g23.7g6.8g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g2.6g5.7kcal0.1g1.3g0g1g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g8.3g26kcal0g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g564kcal11.2g18g47.4g15.6g
Valittu annoskoko55g282kcal5.6g9g23.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna28g141kcal2.8g4.5g11.9g3.9g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.4g43.1g14.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431195