Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai7.5g26kcal0.9g5.3g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Banaani, kuorittu 19g16kcal0.2g3.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g336kcal3.8g43.8g16g1g
Valittu annoskoko55g168kcal1.9g21.9g8g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g84kcal1g11g4g0.3g
Arvot/100g100g305kcal3.4g39.7g14.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586