Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g8.2g8.2kcal1.6g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g42kcal5g0.8g1.8g0.8g
Valittu annoskoko55g21kcal2.5g0.4g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna28g11kcal1.3g0.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g38kcal4.5g0.7g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852