Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Porsaanpaisti vähärasvainen 19g31kcal5.3g0g1g0g
Porkkana 6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 5.2g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g97kcal11.8g6.8g2.2g1.2g
Valittu annoskoko55g49kcal5.9g3.4g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g24kcal3g1.7g0.6g0.3g
Arvot/100g100g88kcal10.7g6.2g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136301